Burano Zaandam

In het stationsgebied van Zaanstad heeft Stebru in samenwerking met Fraxus Living & Care 144 levensloopbestendige woningen voor senioren ontwikkeld. Het stationsgebied is het afgelopen decennium getransformeerd van kantoren en bedrijfsruimten naar een hoogstedelijk woon- en winkelmilieu binnen 15 minuten van Amsterdam. Het voormalige gebouw van Post NL wordt volledig getransformeerd naar een complex met appartementen voor senioren en een commerciële plint. Augenbroe Glas is hierin weer partner van Stebru betreffende de beglazing van het geheel.

Eden District Rotterdam

Verscholen aan de historische Lloydpier, tussen de Kraton- en Lloydkade in Rotterdam ligt het nieuwbouwproject Eden District. Tussen Loods Borneo en Bali. Daar waar de boten naar Indië ooit vertrokken, bouwt Stebru aan een prachtig project. Er worden 95 woningen van maar liefst 25 verschillende types gebouwd. Wederom zijn wij trotse partner van Stebru en zullen wij het geheel van glas voorzien. De bouw is reeds in 2019 gestart en de laatste opleveringen staan voor 2022 gepland.

Calandkade Den Haag

In opdracht van Stebru bouw zullen wij in de 2e fase van de bouw aan de Calandkade het glas voorzien in 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en ca. 1125m2 aan commerciële ruimtes.

Hof van Holland

Het leegstaande kantoorpand op de hoek van de ‘s-Gravelandseweg en de Oude Torenstraat in Hilversum wordt herontwikkeld. Op de locatie worden 41 levensloopbestendige huurappartementen en 3 stadswoningen gerealiseerd.