22 luxe appartementen Abdijpoort Berkel Enschot

In het mooie Koningsoord – waar monumentale panden en nieuwbouw elkaar versterken – verrijst binnenkort Abdijpoort. Een exclusief appartementengebouw met 22 zeer riante appartementen en penthouses. Dit prachtige complex wordt uitgevoerd door Heijmans.

83 appartementen Zuiderschans Den Bosch

Zuiderschans wordt 1 gebouw met 2 woonsoorten en een ontmoetingsplein. Een plek waar mensen wonen, werken, verblijven en ontmoeten. Niet alleen de bewoners, maar ook familieleden, mantelzorgers, zorgmedewerkers, wijkbewoners, instanties, verenigingen en leerlingen van onderwijsinstellingen. Dit innovatieve zorgconcept biedt plek aan 83 sociale huurappartementen voor mensen vanaf 65 jaar – voor wie zorg dus altijd binnen handbereik is – en 44 woningen voor mensen met dementie, verdeeld over diverse groepswoningen. Onze opdrachtgever voor de beglazing, Dura Vermeer, heeft dit mooie werk in uitvoering.

59 appartementen Poortdijk IJsselstein

Op de locatie van de voormalige Jan van de Wijngaard school op de kruising van de Julianalaan en de Poortdijk, vlak tegen het historische centrum van IJsselstein aan, heeft ontwikkelcombinatie BPD & Keystone B.V. 59 appartementen ontwikkeld. Geheel in lijn met de Woonvisie van de gemeente IJsselstein zijn de woningen speciaal ontwikkeld voor jongeren, senioren en mensen met een zorgvraag. In opdracht van RIZ Bouw voorzien we het glas.