Nieuwbouw Fase 2b Avenue, Maastricht – LAUDY Bouw & Ontwikkeling B.V

DE BOUW VAN DE BÖRGEMEISTER GESTART

Aan de Groene Loper is met het boren van de eerste palen het startsein gegeven voor de bouw van 34 vrije sector huurappartementen. Het gebouw is door Ballast Nedam Development verkocht aan Mulleners Vastgoed en wordt gebouwd op de hoek van de President Rooseveltlaan en de Schepen Roosenstraat. De bouw wordt door Laudy Bouw & Ontwikkeling uitgevoerd. Over anderhalf jaar kunnen de eerste gelukkige huurders hun nieuwe appartement betrekken.

Er komen 20 hippe studio’s en 14 ruime appartementen in de Börgemeister. Deze komen te liggen in het middenhuur segment.

Verbouwing Edge Stadium, Amsterdam – G&S Bouw

G&S Bouw is in oktober 2020 gestart met de uitbreiding en verduurzaming van het voormalige hoofdkantoor van Loyens & Loeff aan de Fred Roeskestraat in Amsterdam.

Het gebouw krijgt de naam Edge Stadium en wordt namens eigenaar Allianz ontwikkeld door Edge. De bouwwerkzaamheden zullen circa 2 jaar in beslag nemen.

Het bestaande gebouw bestaat uit 2 vleugels met aan de voor- en achterzijde een vierkant en hartvormig gebouw, met daar tussenin een groot atrium. De uitbreiding van het gebouw bestaat uit een uitbouw aan de voorzijde, waarin de bestaande hartvormige koperen gevel wel zichtbaar blijft. Daarnaast wordt er aan de vleugels 1 verdieping toegevoegd, aan het middelste deel 2 verdiepingen en wordt de verdiepingsvloer naar binnen toe uitgebreid het atrium in. De huidige buitengevel zal gehandhaafd blijven en tegen de nieuwe verdiepingen zal hetzelfde type natuursteen worden gebruikt.

Nieuwbouw Weener XL, Den Bosch – Dura Vermeer Bouw

Weener XL krijgt een nieuw onderkomen, de nieuwbouw is nodig, omdat het huidige gebouw verouderd is.

Dura Vermeer Bouw Zuid heeft in combinatie met onderaannemer Van Delft Installatie (uit Nieuwkuijk) een contract getekend met Weener XL. Deze combinatie kwam als beste uit de bus na een aanbestedingstraject. De nieuwbouwplannen van Weener XL kunnen nu verder worden uitgewerkt. Het streven is om eind 2021 te starten met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting vindt de oplevering begin 2023 plaats.

Nieuwbouw Gemini College, Ridderkerk – Slokker Bouwgroep

Op het voormalige hoofdveld van voetbalvereniging RVVH wordt duurzame nieuwbouw voor de maatschappelijk ondernemende school het Gemini College gerealiseerd met bijbehorende faciliteiten. De nieuwbouw met vloeiende lijnen en een warme uitstraling komt middenin de sportcampus. Het project is aangemeld als Bewuste Bouwplaats; een beter imago begint immers bij de bouwplaats.

Nieuwbouw van 8000m2 voor onderwijs en een sportzaal

De Watersley – Renovatie / Heer + Huis Bouwontzorgers

De achter het klooster gelegen woongebouwen van Watersley – bieden na de nodige renovatiewerkzaamheden een betaalbare en geschikte huisvesting in een omgeving waar ook nog ruimte is voor (buiten)sport, ontspanning en scholing.

De Ananas Leiden – Nieuwbouwproject van De Raad Bouw

De Ananas is een modern nieuwbouwproject in Leiden, bestaande uit 374 woningen. Naast verschillende typen appartementen en vier Rooftops, komen er ook een aantal commerciële ruimtes, twee horecagelegenheden en een wasbar.

211 woningen IJsselveld-Oost te IJsselstein

In het 2e kwartaal van 2021 starten we met het groot onderhoud en verduurzaming van 211 woningen in IJsselveld-Oost. De werkzaamheden lopen door tot aan de zomer van 2022. In opdracht van Gevelbeheer zullen wij ook hier alle woningen voorzien van HR++ glas.

59 appartementen Poortdijk IJsselstein

Op de locatie van de voormalige Jan van de Wijngaard school op de kruising van de Julianalaan en de Poortdijk, vlak tegen het historische centrum van IJsselstein aan, heeft ontwikkelcombinatie BPD & Keystone B.V. 59 appartementen ontwikkeld. Geheel in lijn met de Woonvisie van de gemeente IJsselstein zijn de woningen speciaal ontwikkeld voor jongeren, senioren en mensen met een zorgvraag. In opdracht van RIZ Bouw voorzien we het glas.

LAB42 Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam is begonnen met de realisatie van het nieuwe onderwijsgebouw: LAB42. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.