Over ons

In 1980 hebben Alex Ritzerfeld en Pierre Augenbroe een klein glaszettersbedrijf opgezet en het de naam Glashandel Ritzerfeld gegeven. Met de slogan “Glas gebroken? Ritzerfeld gesproken!” was Glashandel Ritzerfeld veelal actief op de particuliere markt werd een begrip in Zuid-Limburg. In 1997 deed Alex een stap terug om van zijn welverdiend pensioen te genieten. Het bedrijf groeide aanzienlijk door en verruilde in 2000 het oude pand in Bleijerheide voor een splinternieuwe hal aan het Julia terrein te Eygelshoven.

 

Katja Weijers is in 2002 in dienst getreden bij Glashandel Ritzerfeld. We mogen wel zeggen dat zij onze administratieve steun en toeverlaat is. Daarnaast verzorgt zij de inkoop en wanneer u belt, is de kans groot dat u haar als eerste aan de lijn krijgt.

Maurice Smeets voegde zich in 2003 bij het team. In 2011 verruilde hij de buitendienst voor de binnendienst. Sinds januari 2020 mag hij zich directeur van Augenbroe Glas noemen.

In 2004 deed Bart Augenbroe zijn intrede en werd in 2005 gevolgd door tweelingbroer Rob. Samen verzorgen zij de calculatie binnen ons bedrijf. Ze zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en voorschriften en werken offertes nauwkeurig uit. Wanneer er vragen zijn en deze niet telefonisch toegelicht kunnen worden, bezoeken ze u graag op kantoor of op de bouw.

Als laatste heeft Noël Simons zich in 2019 bij ons team gevoegd. Noël beschikt over een enorme technische kennis en is vooral op de werken te vinden. Hij zorgt ervoor dat alles netjes ingemeten en gemanaged wordt.

Inmiddels hebben we afscheid genomen van de particuliere markt en richten we ons op grote projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Inmiddels mogen we zeggen dat we niet alleen meer een begrip zijn in Limburg, maar in heel Nederland. We werken verspreid door het hele land, met 10 glaszetters in de buitendienst.

Pierre heeft inmiddels een stapje terug gedaan, maar blijft uiteraard de supervisie over het geheel houden. Hij blijft immer altijd de grote man en drijvende kracht achter Augenbroe Glas!