22 luxe appartementen Abdijpoort Berkel Enschot

In het mooie Koningsoord – waar monumentale panden en nieuwbouw elkaar versterken – verrijst binnenkort Abdijpoort. Een exclusief appartementengebouw met 22 zeer riante appartementen en penthouses. Dit prachtige complex wordt uitgevoerd door Heijmans.

Huize Westerlicht Alkmaar

In augustus is Noordwest Ziekenhuisgroep met de renovatie van Huize Westerlicht in Alkmaar gestart. Een mijlpaal voor de vernieuwbouw van het ziekenhuis. Het voormalige verzorgingshuis en tevens rijksmonument krijgt een kantoor- en onderwijsfunctie. Dit betekent dat er een ingrijpende modernisering nodig is, mét behoud van originele details.

Noordwest heeft bouwbedrijf Heijmans gecontracteerd voor de uitvoering van de werkzaamheden. Heijmans en Augenbroe Glas hebben grote ervaring met renovatie van rijksmonumenten, zoals de restauratie van de oude polikliniek van het Groot Ziekengasthuis (GZG) in ’s-Hertogenbosch.
Wederom zijn wij de partner van Heijmans en voorzien wij het glas in dit prachtige monument.

23 appartementen Duineveld Noordwijk

Na een succesvolle eerste fase zijn we nu gestart met het beglazen van 23 hoogwaardige appartementen in de kleinschalige appartementengebouwen Zeehuys en Duinhuys. Dit alles in opdracht van Heijmans.

Energiekwartier Blok B Den Haag

De derde fase van het Energiekwartier, een woonblok met ruime eengezinswoningen en appartementen, heeft de naam Esperanto. Dit nieuwbouwproject ligt direct aan het Esperantoplein, rond een open binnenplaats met eigen parkeerplaatsen. Esperanto telt 38 koopwoningen. Wij werken hier in opdracht van Heijmans Rotterdam

Brandveiligheid 2100 woningen Mooiland

In opdracht van woningcorporatie Mooiland is Heijmans onlangs gestart met onderzoeken van de brandveiligheid van circa 2.100 huurwoningen verspreid over circa 80 locaties in Nederland.
Waar nodig zullen wij dan ook in opdracht van Heijmans brandwerende beglazing plaatsen.

350 appartementen Katendrecht Rotterdam

Heijmans en IC Netherlands hebben een overeenkomst getekend voor het ontwikkelen en bouwen van circa 350 huurappartementen in de gemeente Rotterdam. In opdracht van IC Netherlands worden twee woontorens gerealiseerd aan de Bananenstraat in de wijk Katendrecht. Wij op onze beurt voorzien in opdracht van Heijmans de brandwerende beglazing.

227 woningen Willemspoort

Heijmans heeft met Syntrus Achmea Real Estate & Finance en BrabantWonen overeenkomsten ondertekend voor de ontwikkeling en bouw van 227 woningen binnen de gebiedsontwikkeling Willemspoort in ’s-Hertogenbosch. Naast de 227 woningen brengt Heijmans zelf 75 appartementen voor vrije verkoop op de markt.
Oplevering van de in totaal meer dan 300 appartementen vindt naar verwachting in 2019 plaats.

Duineveld Noordwijk

Op woensdag 23 mei 2018 startte de bouw van project Duineveld fase 1. In 3 fasen komt een nieuwe wijk tot stand op de plek waar ooit het Bollenbad stond. Prachtig gelegen in Noordwijk.
In opdracht van Heijmans zullen we in het gehele project het glas voorzien.