59 appartementen Poortdijk IJsselstein

Op de locatie van de voormalige Jan van de Wijngaard school op de kruising van de Julianalaan en de Poortdijk, vlak tegen het historische centrum van IJsselstein aan, heeft ontwikkelcombinatie BPD & Keystone B.V. 59 appartementen ontwikkeld. Geheel in lijn met de Woonvisie van de gemeente IJsselstein zijn de woningen speciaal ontwikkeld voor jongeren, senioren en mensen met een zorgvraag. In opdracht van RIZ Bouw voorzien we het glas.

17 Woningen Eiteren IJsselstein

Riz Bouw realiseert in Ijsselstein 12 kade woningen, 4 twee-onder-éénkapwoningen en 1 vrijstaande woning. Ook hier voorzien wij het glas.

36 woningen “De Gulden Meesters” Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland – Schoonhoven komt een luxe nieuwe wijk ‘De Gulden Meesters’. In deze wijk worden er 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s gebouwd. De Gulden Meesters wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt. Ook deze wijk in Thiendenland wordt gerealiseerd door RIZ Bouw. Wij voorzien ook in deze fase het glas, inclusief de roedes.

9 woningen “de Fonkelaar” Ter Aar

Aan de Westkanaaldijk, wordt het plan De Fonkelaar uitgevoerd. In de waterrijke omgeving worden zes twee-onder-een-kapwoningen en drie vrijstaande woningen gerealiseerd. Wij voorzien de beglazing in opdracht van RIZ bouw.

24 woningen Essenstein Zeist

Bijzonder aan de het spraakmakende nieuwbouwproject Essenstein Zeist is de prachtige jaren ’30 bouwstijl, maar ook de gunstige ligging nabij de bossen, diverse uitvalswegen en het levendige centrum van Zeist. Riz Bouw realiseert de bouw van deze prachtige woningen.