Nieuw project – Haga Leyenburg Den Haag

Den Haag groeit. En daarmee ook de vraag naar centraal gelegen woningen waar mensen tot hun oude dag comfortabel kunnen blijven wonen. Ruim 600 nieuwe woningen, commerciële voorzieningen en een parkeergarage nabij het gerenoveerde HagaZiekenhuis aan de Leyweg in Den Haag Zuid maken dat mogelijk. De uitvoering ligt bij Heijmans en dat betekent dat wij dit project, met trots, aan onze portefeuille mogen toevoegen.

Nieuw project – Radbouw FSW

Op 9 september hebben wij wederom een prachtig werk aangenomen: De nieuwbouw van de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Wij zullen in opdracht van Heerkens van Bavel/ Bouwbedrijf Berghege hierin het glas voorzien. In het nieuwe gebouw komen alle sociale wetenschappen onder één dak. Tijdens het studiejaar 2020-2021 moet het in gebruik genomen kunnen worden.

Nieuw project – Sphinxkwartier

Op 22 augustus hebben wij een heel mooi nieuw project aangenomen. En niet zo maar een project! Het Sphinxkwartier in Maastricht in opdracht van Bouwbedrijven Jongen:

“Een bijzonder woonproject tussen de Maastrichtse binnenstad en het nieuwe Frontenpark”.
Op het terrein, waar sinds 1834 aardewerkfabriek Sphinx was gevestigd, verrijst een bijzondere woonwijk. Door de aantrekkelijke mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin is dit dé plek waar mensen van alle leeftijden willen wonen”

Dé bouwfout van 2018

De winnaar van de bouwfoutencompetitie van 2018 is bekend. De bouwfout ‘Gording in de weg‘  krijgt van ons de titel: dé…
Source: Bouwwereld.nl Nieuws