Nieuwbouw Avenue, Maastricht – Fase 2b – LAUDY Bouw & Ontwikkeling B.V

DE BOUW VAN DE BÖRGEMEISTER GESTART

Aan de Groene Loper is met het boren van de eerste palen het startsein gegeven voor de bouw van 34 vrije sector huurappartementen. Het gebouw is door Ballast Nedam Development verkocht aan Mulleners Vastgoed en wordt gebouwd op de hoek van de President Rooseveltlaan en de Schepen Roosenstraat. De bouw wordt door Laudy Bouw & Ontwikkeling uitgevoerd. Over anderhalf jaar kunnen de eerste gelukkige huurders hun nieuwe appartement betrekken.

Er komen 20 hippe studio’s en 14 ruime appartementen in de Börgemeister. Deze komen te liggen in het middenhuur segment.

Sphinx Kwartier Maastricht

Een bijzonder woonproject tussen de Maastrichtse binnenstad en het nieuwe Frontenpark.
Op het terrein, waar sinds 1834 aardewerkfabriek Sphinx was gevestigd, verrijst een bijzondere woonwijk. Door de aantrekkelijke mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin is dit dé plek waar mensen van alle leeftijden willen wonen.
Op dit moment wordt er in opdracht van Bouwbedrijven Jongen gewerkt aan de beglazing van blok 10.

Zorgcentrum Campagne

De nieuwbouw zal plaats gaan bieden aan 144 cliënten. Parallel aan de nieuwbouwwerkzaamheden wordt het te handhaven gebouwdeel met 57 extramurale zorgwoningen gerenoveerd door Van Wijnen Sittard.

Renovatie Eiffelgebouw

BAM Bouw en Techniek Regio Maastricht voert de renovatie en de huisvesting van The Student Hotel in het Eiffelgebouw in Maastricht uit. De oplevering staat gepland in het najaar van 2017.

Augenbroe Glas zal hier alle 4000 ruiten vervangen gedurende de periode januari – juli 2017.