Renovatie Aerenheem Arnhem

Aerenheem ligt in noordelijke deel van Arnhem in de Burgemeesterwijk in Arnhem en is gebouwd in 1988. Dit wooncomplex omvat 100 appartementen die gedurende 2021 door Gevelbeheer Nederland gerenoveerd worden. Wij zullen de woningen voorzien van HR++ glas.

Imatec Luxembourg

Augenbroe Glas over de grens!
In opdracht van Manders Totaal zullen wij het structureel brandwerend binnenglas voorzien in het prachtige nieuwe kantoor van Imatec.

24 woningen Heilust Kerkrade

In de Kerkraadse wijk Heilust bouwt HEEMwonen 24 betaalbare, levensloopbestendige woningen in het park dat gelegen is aan het Salviaplein en het Papaverplein. Aannemer Van Wijnen voert het project uit.

22 luxe appartementen Abdijpoort Berkel Enschot

In het mooie Koningsoord – waar monumentale panden en nieuwbouw elkaar versterken – verrijst binnenkort Abdijpoort. Een exclusief appartementengebouw met 22 zeer riante appartementen en penthouses. Dit prachtige complex wordt uitgevoerd door Heijmans.

82 appartementen Jozefpark Tilburg

Het nieuwbouwcomplex van Jozefpark grenst direct aan monument ‘De Kam’ van architect Jos Bedaux. Het wordt gezien als één van de iconen van de Tilburgse naoorlogse woningbouw. Jozefpark combineert een grootschalig woonzorgprogramma in een kleinschalige context. Dit zware programma is ondergebracht in afwisselend hoog- en laagbouw.

80 appartementen Grasbroek Heerlen

Nabij het centrum van Heerlen realiseert JONGEN Bouwpartners project Grasbroek. Het project omvat 80 nieuwe huurappartementen onderverdeeld in twee woontorens.

Project Grasbroek is een toonbeeld op het vlak van duurzaam wonen. Er wordt namelijk aanwezig mijnwater gebruikt voor de verwarming van de panden. De locatie van Grasbroek is ook bijzonder te noemen. De woontorens zijn namelijk omringd door een parkomgeving met mooie wandelpaden en bieden uitzicht op het prestigieuze nieuwbouwproject ‘Maankwartier’. Een project welke tevens door JONGEN Bouwpartners en Augenbroe Glas is gerealiseerd.

16 appartementen Torckdael Wageningen

In januari 2021 is Bouwbedrijf Berghege gestart met het grondwerk voor fase 3 van wijk Torckdael in Wageningen. Het is de laatste van drie bouwfases waarmee we het project voor woningcorporatie de Woningstichting compleet maken.

In deze derde fase van Torckdael realiseren wij een appartementencomplex met 16 kleine appartementen voor cliënten van ’s Heeren Loo. Daarnaast komt er op het terrein een aantal parkeerplaatsen (met parkeervergunning). De bouwplaats ligt naast de Van Hoornhof en het Spijk op Torckdael, op de plek van de aanleunwoningen van het oude verzorgingshuis Rustenburg.

83 appartementen Zuiderschans Den Bosch

Zuiderschans wordt 1 gebouw met 2 woonsoorten en een ontmoetingsplein. Een plek waar mensen wonen, werken, verblijven en ontmoeten. Niet alleen de bewoners, maar ook familieleden, mantelzorgers, zorgmedewerkers, wijkbewoners, instanties, verenigingen en leerlingen van onderwijsinstellingen. Dit innovatieve zorgconcept biedt plek aan 83 sociale huurappartementen voor mensen vanaf 65 jaar – voor wie zorg dus altijd binnen handbereik is – en 44 woningen voor mensen met dementie, verdeeld over diverse groepswoningen. Onze opdrachtgever voor de beglazing, Dura Vermeer, heeft dit mooie werk in uitvoering.

IKC De Samenstroom Hellevoetsluis

Het nieuwe kindcentrum De Samenstroom in Hellevoetsluis verenigt drie basisscholen en een kinderdagverblijf. In opdracht van Cordeel voorzien we hier het glas.