Brandveiligheid 2100 woningen Mooiland

In opdracht van woningcorporatie Mooiland is Heijmans onlangs gestart met onderzoeken van de brandveiligheid van circa 2.100 huurwoningen verspreid over circa 80 locaties in Nederland.
Waar nodig zullen wij dan ook in opdracht van Heijmans brandwerende beglazing plaatsen.

350 appartementen Katendrecht Rotterdam

Heijmans en IC Netherlands hebben een overeenkomst getekend voor het ontwikkelen en bouwen van circa 350 huurappartementen in de gemeente Rotterdam. In opdracht van IC Netherlands worden twee woontorens gerealiseerd aan de Bananenstraat in de wijk Katendrecht. Wij op onze beurt voorzien in opdracht van Heijmans de brandwerende beglazing.

227 woningen Willemspoort

Heijmans heeft met Syntrus Achmea Real Estate & Finance en BrabantWonen overeenkomsten ondertekend voor de ontwikkeling en bouw van 227 woningen binnen de gebiedsontwikkeling Willemspoort in ’s-Hertogenbosch. Naast de 227 woningen brengt Heijmans zelf 75 appartementen voor vrije verkoop op de markt.
Oplevering van de in totaal meer dan 300 appartementen vindt naar verwachting in 2019 plaats.

Duineveld Noordwijk

Op woensdag 23 mei 2018 startte de bouw van project Duineveld fase 1. In 3 fasen komt een nieuwe wijk tot stand op de plek waar ooit het Bollenbad stond. Prachtig gelegen in Noordwijk.
In opdracht van Heijmans zullen we in het gehele project het glas voorzien.

Renovatie woningen ZO wonen

In opdracht van Heijmans en Van Wijnen worden er in de periode van 2017 – 2021 een groot aantal woningen van ZoWonen gerenoveerd.

Wij zullen alle woningen voorzien van nieuwe HR++ beglazing.

Gasthuiskwartier

Het vijf hectare grote Gasthuiskwartier wordt de komende jaren getransformeerd naar een inspirerend woon-, winkel-, werk- en verblijfsgebied.

Symbolica

Symbolica, het Paleis der Fantasie. Een wonderlijke overdekte familie-attractie waar niets is wat het lijkt.

De nieuwste attractie van de Efteling wordt op dit moment gerealiseerd door Heijmans. Oplevering is voorzien in de zomer van 2017.

Kooiplein deelgebied 5

Op de locatie waar voorheen het Marecollege en de Kring Apotheek Kooi waren gevestigd, wordt door Heijmans hard gewerkt aan nieuwbouwproject Kooiplein Deelgebied 5. Hier komen een ondergrondse openbare parkeergarage, diverse winkels op de begane grond en 125 woningen bovenop de winkelplint.