320 woningen ZO wonen

In opdracht van Heijmans en Van Wijnen worden er in de tweede helft van 2017 320 woningen voor Zo wonen opgeknapt in Sittard, Geleen, Amstenrade en Einighausen.

Wij zullen alle woningen voorzien van nieuwe beglazing. We verwachten hier eind maart 2018 mee klaar te zijn.

22 en 10 woningen Surfplas Goirle

In Surfplas komen veel verschillende soorten woningen te liggen; hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande Bosvilla’s. Het ontwerp van de woningen is gemaakt met een knipoog naar de jaren 20 van de vorige eeuw, maar wel met moderne accenten van deze tijd.

Gasthuiskwartier

Het vijf hectare grote Gasthuiskwartier wordt de komende jaren getransformeerd naar een inspirerend woon-, winkel-, werk- en verblijfsgebied.

Nieuwe LTS Dordrecht

In de voormalige technische school in Dordrecht, waar men tot het einde van de vorige eeuw nog in de schoolbanken zat, wordt de ‘Nieuwe LTS’ ontwikkeld. Een bijzondere transformatie, waarbij lokalen veranderen in appartementen en werkplaatsen in woningen. Eén ding blijft echter hetzelfde: de tijdloze sfeer en uitzonderlijke klasse die dit monumentale gebouw al bijna honderd jaar uitademt, blijven voelbaar.

24 woningen Essenstein Zeist

Bijzonder aan de het spraakmakende nieuwbouwproject Essenstein Zeist is de prachtige jaren ’30 bouwstijl, maar ook de gunstige ligging nabij de bossen, diverse uitvalswegen en het levendige centrum van Zeist. Riz Bouw realiseert de bouw van deze prachtige woningen.

Hof van Holland

Het leegstaande kantoorpand op de hoek van de ‘s-Gravelandseweg en de Oude Torenstraat in Hilversum wordt herontwikkeld. Op de locatie worden 41 levensloopbestendige huurappartementen en 3 stadswoningen gerealiseerd.

Verzorgingstehuis Torckdael

In de tweede fase van Torckdael worden circa 30 stadswoningen en circa 66 appartementen gebouwd.

Wij voorzien hier het binnenglas in opdracht van Bouwbedrijf Berghege.

 

 

Zorgcentrum Campagne

De nieuwbouw zal plaats gaan bieden aan 144 cliënten. Parallel aan de nieuwbouwwerkzaamheden wordt het te handhaven gebouwdeel met 57 extramurale zorgwoningen gerenoveerd door Van Wijnen Sittard.