36 woningen “De Gulden Meesters” Schoonhoven

Op een ideale landelijke plek in Thiendenland – Schoonhoven komt een luxe nieuwe wijk ‘De Gulden Meesters’. In deze wijk worden er 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s gebouwd. De Gulden Meesters wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt. Ook deze wijk in Thiendenland wordt gerealiseerd door RIZ Bouw. Wij voorzien ook in deze fase het glas, inclusief de roedes.

Gemeentehuis Geldrop

Moeskops’zal in Geldrop het gemeentehuis groots aanpakken en volledig verbouwen. Wij zullen op onze beurt hier de binnen- en brandwerende beglazing voorzien.

10 woningen Hapertse Weide

Hapertse Weide nadert haar succesvolle finale. Met 10 ruime woningen bouwt Van Gisbergen aan de laatste fase van een prachtige groene wijk. De kozijnen worden volgens concept 3 geleverd. Het glas wordt door ons voorzien in de timmerfabriek van Houttechniek Someren.

Brandveiligheid 2100 woningen Mooiland

In opdracht van woningcorporatie Mooiland is Heijmans onlangs gestart met onderzoeken van de brandveiligheid van circa 2.100 huurwoningen verspreid over circa 80 locaties in Nederland.
Waar nodig zullen wij dan ook in opdracht van Heijmans brandwerende beglazing plaatsen.

21 woningen Valiverte Vaals

ValiVerte is een gevarieerd en veelzijdig project in Vaals. Binnen ValiVerte worden 21 woningen gerealiseerd in het stadje van het Drielandenpunt; Vaals. In opdracht van de BAM voorzien we het glas in de houten kozijnen.

350 appartementen Katendrecht Rotterdam

Heijmans en IC Netherlands hebben een overeenkomst getekend voor het ontwikkelen en bouwen van circa 350 huurappartementen in de gemeente Rotterdam. In opdracht van IC Netherlands worden twee woontorens gerealiseerd aan de Bananenstraat in de wijk Katendrecht. Wij op onze beurt voorzien in opdracht van Heijmans de brandwerende beglazing.

9 woningen “de Fonkelaar” Ter Aar

Aan de Westkanaaldijk, wordt het plan De Fonkelaar uitgevoerd. In de waterrijke omgeving worden zes twee-onder-een-kapwoningen en drie vrijstaande woningen gerealiseerd. Wij voorzien de beglazing in opdracht van RIZ bouw.

21 appartementen Diepengaerde

BAM Wonen bouwt het 5e en laatste wooncomplex in het plan Diepengaerde in Valkenburg. De 21 appartementen zijn gelegen aan het nieuwe park aan de Plenkertstraat, direct aan de Geul te Valkenburg. Het moderne wooncomplex bestaat uit drie woonlagen, met op elke laag 7 appartementen. Wij zullen hier het brandwerende glas voorzien.

227 woningen Willemspoort

Heijmans heeft met Syntrus Achmea Real Estate & Finance en BrabantWonen overeenkomsten ondertekend voor de ontwikkeling en bouw van 227 woningen binnen de gebiedsontwikkeling Willemspoort in ’s-Hertogenbosch. Naast de 227 woningen brengt Heijmans zelf 75 appartementen voor vrije verkoop op de markt.
Oplevering van de in totaal meer dan 300 appartementen vindt naar verwachting in 2019 plaats.

Duineveld Noordwijk

Op woensdag 23 mei 2018 startte de bouw van project Duineveld fase 1. In 3 fasen komt een nieuwe wijk tot stand op de plek waar ooit het Bollenbad stond. Prachtig gelegen in Noordwijk.
In opdracht van Heijmans zullen we in het gehele project het glas voorzien.