Fulfilment centre Bol.com

Het logistieke centrum van Bol.com wordt door Van Wijnen Rosmalen gebouwd in Waalwijk. Het magazijn van de internetwinkel wordt 17 meter hoog, waardoor er 135.000 vierkante meter vloeroppervlakte beschikbaar komt. Wij voorzien de volledige beglazing.

Renovatie Eiffelgebouw

BAM Bouw en Techniek Regio Maastricht voert de renovatie en de huisvesting van The Student Hotel in het Eiffelgebouw in Maastricht uit. De oplevering staat gepland in het najaar van 2017.

Augenbroe Glas zal hier alle 4000 ruiten vervangen gedurende de periode januari – juli 2017.

Symbolica

Symbolica, het Paleis der Fantasie. Een wonderlijke overdekte familie-attractie waar niets is wat het lijkt.

De nieuwste attractie van de Efteling wordt op dit moment gerealiseerd door Heijmans. Oplevering is voorzien in de zomer van 2017.

Sophia Den Haag

Aan de Sophialaan in het Willemspark worden vijf exclusieve appartementen gerealiseerd in de monumentale witgepleisterde Stadsvilla. In de tuin achter de villa ligt de Oranjerie waarin zes luxueuze nieuwbouwappartementen komen. Dit alles in opdracht van De Raad Bouw.

26 woningen Schoenmakershoek Etten-Leur

Medio april 2015 is men gestart met de bouw van de eerste 13 woningen, na de bouwvakvakantie van 2015 is de bouw opgestart van de andere 13 woningen aan de overzijde van de straat. Wij voorzien het glas in alle woningen.

8 woon-werkwoningen Treebeek

Wonen Zuid bouwt in Treebeek 8 woon-werkwoningen in samenwerking met BAM Woningbouw.

Wij hebben onze werkzaamheden medio november afgerond.

De Rijskampen Den Bosch

In Den Bosch realiseert BrabantWonen samen met Heijmans Woningbouw de derde flat aan de Admiraliteitslaan. Voor ons zijn de werkzaamheden medio november 2015 afgerond.