22 en 10 woningen Surfplas Goirle

In Surfplas komen veel verschillende soorten woningen te liggen; hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande Bosvilla’s. Het ontwerp van de woningen is gemaakt met een knipoog naar de jaren 20 van de vorige eeuw, maar wel met moderne accenten van deze tijd.

Nieuwe LTS Dordrecht

In de voormalige technische school in Dordrecht, waar men tot het einde van de vorige eeuw nog in de schoolbanken zat, wordt de ‘Nieuwe LTS’ ontwikkeld. Een bijzondere transformatie, waarbij lokalen veranderen in appartementen en werkplaatsen in woningen. Eén ding blijft echter hetzelfde: de tijdloze sfeer en uitzonderlijke klasse die dit monumentale gebouw al bijna honderd jaar uitademt, blijven voelbaar.

Hof van Holland

Het leegstaande kantoorpand op de hoek van de ‘s-Gravelandseweg en de Oude Torenstraat in Hilversum wordt herontwikkeld. Op de locatie worden 41 levensloopbestendige huurappartementen en 3 stadswoningen gerealiseerd.

Verzorgingstehuis Torckdael

In de tweede fase van Torckdael worden circa 30 stadswoningen en circa 66 appartementen gebouwd.

Wij voorzien hier het binnenglas in opdracht van Bouwbedrijf Berghege.

 

 

Zorgcentrum Campagne

De nieuwbouw zal plaats gaan bieden aan 144 cliënten. Parallel aan de nieuwbouwwerkzaamheden wordt het te handhaven gebouwdeel met 57 extramurale zorgwoningen gerenoveerd door Van Wijnen Sittard.